Tag: KVKK Yazılımı

21
Jul

Ege Bölgesi Şirketleri KVKK’ya Uyumlu Hale Gelmek için İzmir’de Buluştu

Dijital Biz Dergisi | Özel Haber Ege Bölgesi Şirketleri KVKK’ya Uyumlu Hale Gelmek için İzmir’de Buluştu   Pyron Data & Technology tarafından organize edilen “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (KVKK) Uyumlu Hale Gelmek” etkinliği, dopdolu içeriğiyle 18 Haziran 2019 Salı günü İzmir Özel Eraslan Eğitim Kurumları’nda yapıldı.   Dijital Biz Dergisi olarak…

20
Jun

Şenol VATANSEVER: “Yüksek Teknoloji Üreten Türkiye”

Dijital Biz Dergisi | Özel Röportaj Şenol VATANSEVER Vatansever Bilişim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı       Şenol VATANSEVER: “Yüksek Teknoloji Üreten Türkiye”   Sizi kısaca tanıyabilir miyiz? 1979 yılında İstanbul’da doğdum. Evliyim ve bir çocuk babasıyım. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İngilizce İktisat Bölümü’nden mezun oldum. Üniversite yıllarımda İktisat Fakültesi’nde…

20
Mar

Kişisel Verilerinizin Hesabını Sorun!

Dijital Biz Dergisi | Editör Şenol VATANSEVER     Mart 2019   Kişisel Verilerinizin Hesabını Sorun!   Kişisel Verileri Koruma Kurumu web sitesinde son birkaç aydır yoğun biçimde kamuoyu duyurusu olarak veri ihlali bildirimleri görüyoruz. Bankacılık sektörünün güvenliğe ciddi önem vermesinden hareketle, özel bir bankanın da veri ihlali bildiriminde bulunması…

07
Feb

KVKK’da Şirketleri Rahatlatacak Lisans Kiralama Dönemi Başlıyor

Dijital Biz Dergisi | Özel Haber KVKK’da Şirketleri Rahatlatacak Lisans Kiralama Dönemi Başlıyor   Vatansever Bilişim, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında sağladığı uçtan uca anahtar teslimi çözümlerle ilgili yeni bir dönem başlatıyor. Para ve hapis cezalarıyla karşı karşıya kalma riski taşımasına rağmen ilk yatırım maliyetleri sebebiyle henüz KVKK’ya uyum…

29
Jan

KVKK’da Dev Cezalara Doğru…

Dijital Biz Dergisi | Özel Haber KVKK’da Dev Cezalara Doğru…   Dijital Biz Dergisi’nin medya sponsorluğu, Vatansever Bilişim ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) iş birliği ile BAU Beşiktaş Güney kampüsünde yapılan “Verinin Dönüşüm Sürecinde KVKK’nın Yeri” etkinliğinde KVKK politikasının belirlenmesi, süreç yönetimi ve dijital dönüşüm konuları değerlendirildi.   Vatansever Bilişim Yönetim…